Opinie i komentarze klientów

Opinia

Bardzo rzetelna obsługa dot. zakupu mebli, pomoc w doborze kolorystyki. POLECAM!

ocena

- Marian Katowice 11:58:49 01-19-2015

Opinia

Estetyczne wykonanie sklepu nie razi po oczach jak w innych sklepach. Produkty najlepszej jakości.

ocena

- Tomasz Napieracz Wrocław 09:25:32 05-04-2014

Moj synek jest zachwycony zabawa na karuzeli. Swietne kolory, bardzo dobre wykonanie. Cena absolutnie adekwatna do jakosci. Mila obsluga. Polecamy zakupy i na pewno tu wrocimy. Pozdrawiam. Daria Aderman

ocena

- Daria Aderman 09:58:34 04-29-2014

Wygodny sklep z dużą ofertą

Serdecznie polecam. Wielki wybór, wygodne zakupy i kompleksowa obsługa. Polecam

ocena

- Jan Nowakowski 09:43:50 04-28-2014

Sklep marzenie dla dzieci

Wspaniałe wyroby, nie potrafię oderwać córki od monitora, ciągle podoba jej się coś innego. Polecam dobra jakość towarów, wspaniały kontakt no i ceny przystępne!

ocena

- Zenon kowalski 17:45:52 04-24-2014

Opinia

Takiego sklepu szukałam, gdzie można kupić tak naprawdę CAŁY plac zabaw, Już skorzystałam z oferty i jestem bardzo zadowolona z jakości produktów. Serdecznie polecam :D

ocena

- Aleksandra Szczecin 11:02:10 04-23-2014

super sklep

super sklep dla dzieci i nie tylko duży asortyment w towarze i przyjemy się ogląda wszystko :-) Kamila Leszczyńska

ocena

- Kamila Leszczynska 20:57:52 04-15-2014

Opinia

Karuzela wykonana przez firmę PianSport jest godna polecenia. Materiały, z których została zbudowana są najlepszej jakości, a sama konstrukcja jest ergonomiczna i wytrzymała.

ocena

- Krzysztof Kowalik Września 12:33:34 04-15-2014

Opinia o produktach

Polecam sklep, elementy są wykonane z dobrych materiałów, wszystko z myślą o naszych pociechach :)

ocena

- Tymoteusz Weiss Warszawa 11:40:09 03-22-2014

Opinia

Jestem zadowolona z zakupu kształtek piankowych. Dzięki nim dzieciaki mogą brać udział w nowych zabawach ruchowych, a gimnastyka stała się atrakcyjniejsz a dla maluchów.

ocena

- Anna Nowakowska Chełm 05:43:07 03-18-2014

Opinia

Witam, Szczerze polecam ten sklep. Kontakt w porządku. Całość przebiega bez zarzutu. :)
Oby tak dalej, a klientów będziecie mieli na pęczki. :) Pozdrawiam.

ocena

- Weronika Mazur GŁUBCZYCE 14:33:29 03-04-2014

Nowy sklep

Przyzwyczaiłem się do poprzedniego wyglądu ale to, co zobaczyłem teraz przeszło moje wszelkie oczekiwania. Szczerze gratuluję, bo to naprawdę kawał dobrej roboty!

ocena

- Jędrzej Plewiska k/Poznania 18:28:27 03-01-2014



O firmie

Firma Piansport istnieje na polskim rynku już 17 lat. Posiadamy bogate doświadczenie jako producent placów zabaw i sprzętu sportowego. Dostarczamy meble przedszkolne i wyroby z pianki. Nasza oferta obejmuje certyfikowane place zabaw z drewna, meble do szkół i przedszkoli oraz wyroby piankowe (elementy z pianki, w tym materace rehabilitacyjne i kształtki). Nasza myśl przewodnia "z myślą o dzieciach" inspiruje nas do nieustannej pracy nad udoskonalaniem naszych wyrobów.

Skontaktuj się z nami

+48 61 810 10 38
+48 602 459 339
+48 883 994 565
Piansport s.c.
ul. Powstańców Wielkopolskich 18
62-030 Luboń
(mapa dojazdu - kliknij tutaj)
biuro@piansport.com

Fanpage Piansport